Değirmenoluğu Ortaokulu

Vizyon: İlçemiz orta okulları arasında genç ve dinamik kadrosu ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, müşteri memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi A kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak!

Misyon: Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ 08:30 BİTİŞ SAATİ 15:20
Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://degirmenoluguortaokulu.meb.k12.tr

Adres - DEĞİRMENOLUĞU KÖYÜ DEĞİRMENOLUĞU KÜME EVLERİ NO 35 ELEŞKİRT / AĞRI

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - DEĞİRMENOLUĞU KÖYÜ BİR OVA KÖYÜ OLMAKLA BERABER İLDE ÖNDE GELEN KÖYLERDEN BİRİDİR.

Adres - DEĞİRMENOLUĞU KÖYÜ DEĞİRMENOLUĞU KÜME EVLERİ NO 35 ELEŞKİRT / AĞRI

Ulaşım ULAŞIM KÖY MİNÜBÜSLERİ İLE YAPILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ AĞRI´YA 24 KM İLÇEYE 12 KM UZAKLIKTADIR.